Bli medlem i Bagn Rødekors Hjelpekorps

hjelpekorps

 

 

skiløype

 

 

 

Hvordan bli medlem av Bagn Røde Kors Hjelpekorps

Er du en som fortsetter der andre gir opp? Liker du utfordringer og ønsker å hjelpe andre? Har du lyst til å lære førstehjelp og være med på redningsarbeid? Hvis du også har fylt 17 år, er skikket og i normal god helse, da er kanskje hjelpekorpset noe for deg!

Som medlem av Hjelpekorpset jobber du frivillig. Til gjengjeld får du muligheten til å oppleve spennende og varierte aktiviteter i et engasjerende miljø. Hjelpekorpset viktigste arbeid er rettet mot katastrofeberedskap og å bistå politiet under leteaksjoner, så det er en fordel om du liker seg utendørs.

Er du alt medlem i Røde Kors Hjelpekorps?

Kommer du fra et annet Røde Kors Hjelpekorps og ønsker å begynne i Bagn Røde Kors Hjelpekorps, så ta direkte kontakt med oss.

 

Har du noen spørsmål? Så ta gjerne kontakt med vårt kontor.

Kommentarer

;